Det sure – det søde – det salte og det bitre

Vi skal jo lære det. Her er et videoklip som jeg slet ikke kunne stå for. Man kan næsten se i deres ansigter om det er surt, sødt, salt eller bittert det de kommer i munden. Herfra er der ingen der kan tage oplevelsen fra dem.

Husk på at man skal smage en ting 6 til ni gange før vi nødvendigvis kan lide den. Kræsen nej! måske bare ikke modig eller nysgerrig nok på den gode smag…Den gode smag rammer også børn

About Michael Larsen

Gastronomisk nørd med vin og mad på hjernen. Har gennem de seneste 15 år arbejdet med gastronomi og Vin. Har dybe rødder i de italienske vinmarker hos de passionerede vinbønder. Har en udpræget trang til at udtykke mig, hvilket sker på bloggen "Jagten på den gode smag" her på siden. Skriver også for mad og livsstilmagasiner. Nyder at formidle gastronomi og vin. Kommunikationen er også vigtig når jeg laver teambuilding med virksomheder og private. At "lege" med mad, skabe nye opskrifter og retter gør mig glad. Derfor bruger jeg også tid på udvikling for fødevarevirksomheder og branchen. Rejser ofte i den gode smags tjeneste og nyder at dykke ned der hvor en råvare eller et produkt har sin oprindelse. Er nysgerrig og formidler budskabet ud til andre her på Gastro & Vinos blog "Jagten på den gode smag".
No comments yet.

Skriv et svar