Selskaber & Private Dining

I indtager vores charmerende og rå lokaler lige midt i hjertet af Aarhus – I har det gamle kafferister helt for jer selv, og vi forkæler jer kan vi godt love. I sætter jer ved lange rustikke borde af mere end 200 år gammelt elmetræ. Vores vinreol er fyldt med gode dråber. Høj kvalitet og nede på jorden, er hvad vi er gode til. Maden er enkel og lavet på de bedste lokale råvarer vi kan få. Her er ingen bull shit eller fake kulisser. Vi har en yderst afslappet tilgang til det at give jer den gode oplevelse. Vi har sørget for alt fra i træder ind af døren og til vi sender jer ud af samme dør igen fire timer senere.

facebook forsidefoto kopi

Krydr afslutningen på et møde med en middag i vores lokaler

Vi kan noget helt særligt. Vi leger og udfordre jer på det gode måltid. En tur i vores food lab til Private Dining er en unik oplevelse. Vi har “kun” et hold gæster i vores lokale af gangen. Og i bliver ikke placeret i et lummert sidelokale. I har vores gamle kafferisteri helt for jer selv, og vi har fokus på at give jer en god oplevelse i afslappede og helt specielle lokaler.

Social Dining                                                                                                                                                                          Menuen kan have flere ansigter. Hvis i er mere end 20 gæster kan vi tilbyde jer vores skønne baggårds perle. Vi serverer retter som dele mad – flere retter på fade ved bordet eller 4 eller 5 serveringer. Vi kan huse op til 50 gæster. Et arrangement har en varighed på 3 timer.

Private Dining

Så bliver det vist ikke mere privat – I er min 16 gæster, og vi kan huse op til 40 gæster. Ud over Social dining konceptet kan vi sammenstykker en sæson menu med tre – fire eller fem retter

Drikkevarer afregnes efter forbrug. En middag serveres som private dining i vores lokaler for min. 16 pers. mandag-onsdag og 20 pers. torsdag-lørdage.

Unghane, asparges, sprød skind, urter og sprød butterdej