Møde & kursus i et gammelt kafferisteri

Tør du udfordre dine kolleger eller kunder?  I sidder midt i et gammelt lagerlokale der i dag rummer et utraditionelt mødelokale og foodlab.

Omgivelserne er en stor gammel vinreol og vores åbne køkken udgør rummets kulisse. Her kan tænkes kreative tanker – afholde møder og kurser i afslappende, rå og hyggelige omgivelser. Vi behøver vel blot at nævne at forplejningen også er i top.

Vi tilpasser individuelt og har stor fleksibilitet når i skal holde jeres næste møde/workshop/kundepræsentation. Hos os har i mulighed for at afslutte dagen med gastronomisk teambuilding – en vinsmagning eller private dining arrangement.

Kundepræsentation

Kundepræsentation hvor der dækkes om med eget service og regi…

Faciliteter 80 m2 stort rummeligt lokale, chamerende, lyst og råt indrettet i et gammelt kaffelager. Kapacitet 10 – 35 personer. Projektor, flipover, hurtigt trådløst wifi. Parkering: Begrænset parkering i Klostergade lige uden for døren. Magasin´s Parkeringshus 500 m.

Halvdagsmøde 4 timer kr. 475.-          Dagsmøde 7 timer kr. 670.-

Krydr afslutningen på et møde med en gastronomisk oplevelse.

Vi kan noget helt særligt. Vi arbejder med mad og kommunikation. Vi leger og udfordre jer på det gode måltid. En tur i vores foodlab og lave Teamcooking. Et arrangement der styrker sammenhold og relationer, om det er kunder eller medarbejdere. Vi er sikker på at alle dine gæster vil gå opløftet ud af vores baggård.

Gastro Teambuilding styrker relationer

Gastro Teambuilding styrker relationer