Konceptet
Hos Gastro & Vino har vi mere end 10 år erfaring med at kombinerer teamwork og gastronomi på en uforglemmelig måde. Hos os er det jer som laver maden, anretter og præsenterer jeres værker. En helt unik oplevelse.
Vores gastronomiske teambuilding-arrangementer er skræddersyede til at styrke båndene mellem kollegaer, samarbejdspartnere og/eller kunder.
Praktisk
Teambuilding step-by-step
1. Velkomst
Arrangementet starter med et glas kolde bobler på huset, med lidt småsnak gæsterne imellem indtil alle har meldt deres ankomst.
2. Vi tager ordet
En eller flere af vores kokke byder velkommen, fortæller om dagens program, menu og praktisk information. Gruppen inddeles i 4 tilfældige hold, eller ønskede forudbestemte hold.
3. Vi går i køkkenerne
Holdene bliver sendt ud til deres respektive station/køkken, hvor der ligger friske råvarer, opskrifter og forklæder klar.
Ved vinsmagning(min. 16 deltager) sendes halvdelen i vinkælderen, hvor der byttes & overleveres halvvejs.
4. Vi holder overblikket
Vores kokke er med i køkkenerne og hjælper jer med opskrifterne, guider og svarer på spørgsmål. Derfor garanterer vi at alle kommer så godt som muligt i mål efter tidsplanen.
5. Vi sørger for jer
Vi elsker at lave mad og nyde vin. Derfor sørger vores tjenere for at komme rundt og tilbyde et godt glas vin efter ønske.
Vi server naturligvis også øl og/eller vand.
6. Finishing touches
Mens folk sætter sig til bord, færdiggøre og anretter det første hold deres ret (forret). Holdet hjælper selv med at servere og præsentere deres ret for resten af gruppen.
Vi holder maden klar og kalder undervejs de resterende hold op for at sætte sidste hånd på deres værker.
7. Nyd jeres middag
Læn jer tilbage og nyd jeres middag, som en ægte intim restaurantoplevelse. Vi hjælper med at servere og sørger for at skænke vine, rydde af og vaske op.