Vinsmagninger

Vi afholder vinsmagninger for vinklubber, vinvenner og virkskomheder. For os er en vinsmagning typisk to timer en eftermiddag eller aften hvor vi på underholdende og nede på jorden måde binder en række vine sammen. Vi er vinnørder med rødder i restaurationsbranchen, men det betyder ikke at vi er vinsnobber. Tværtimod – for os er smagen af vinen og formidling på et forståeligt sprog der rammer jer, det vigtigste. Vi bruger vinsmagninger til at give lidt af den viden vi har fået gennem mere end femten år i vinens verden videre til jer – så i kan bruge det efterfølgende.

Husk på at kvalitet kan diskuteres – det kan smag ikke!

 

Udfordringen – Tag din favorit vin med og slip meningerne løs – pris kr. 150.-

Denne smagning henvender sig især til vinklubber og vinvenner der nyder god vin og det gode selskab. Konceptet er enkelt. Vi bringer dynamik, energi  og diskusion ind i jeres vinkreds. Kommenteret smagning hvor i medbringer en favoritvin ud fra et givent tema, som i kan bestemme, eller vi kan vælge for jer. Vi laver en mangfoldig vinsmagning og smager 6 forskellige vine. Vinene vil blive kommenteret af Michael Larsen. I takt med vi smager vinene diskutere vi de enkelte vine. Undervejs vil mad/vin match – vinhus eller vinkøbmand? konsum eller håndværk – pris/kvalitet – snydt eller ej blive vendt og diskuteret. Der vil i forbindelse med smagningen være små happere der matcher vinene. Vinsmagningen afvikles på hverdage og har en varighed af 2 timer.

 

Vin på tørrede druer – Valpolicella og Amarone kr. 250.-

Vi kender alle Amarone som er danskernes foretrukne vin især til grill. Vi viser også en ande side af vine der alle er lavet på tørrede druer. Vi er ikke ensidigt enige om at Amarone med høj alkoholprocent er det perfekte match til grillen, og glæder os til at diskuterer især Valpolicella vine, hvor vi kommer igennem hele sortimentet fra en enkle ren druemost fra området over supermarkedernes prisfornuftige vine, til små unikke vinhuse i området.

 

Bobler i flere afskygninger kr. 300.-

Vi er i Europa. Kommer omkring Spaniens gode Cavaér – Fransk Cremant og Champagne – Italiensk Prosecco og Spumante. Tanken er at lede jer gennem det skønne men kryptiske boble univers. Fra enkel frugtig mousserende vin til en knastør og kompleks Champagne. Vi afprøver kransekagen til gode bobler. Holder det ? – Foruden at smage sig gennem europæiske bobler, så sætter vi også fokus på smagen og kvaliterene i de forskellige typer, priser og ikke mindst faldgrupper. Der vil være brød, ost og små happere til smagningen. Helt sikkert en aften hvor du går opløftet hjem. Om det er fordi du er blevet klogere eller bare glad i låget efter en god smagning.

 

Klassiske italienske vine kr. 350.-

Her taler vi om Toscana, Piemonte og Veneto. Vinene vil være områdernes klassiske vine der alle har en længere tradition. Vine, vinhuse og vinmagere der har sat Italien på verdenskortet. Vi sætter fokus på Sangioves druen som er alt dominerende i Toscana. Supertoscanere er et begreb vi heller ikke viger udenom. Her er nogle af de største italienske vinperler skabt. Seks vine.

 

Masterpices

Vi håndplukker seks vine der på hver deres måde skiller sig ud. Årgang – vinmager – terrior – druer – Klassiske vindistrikter og historie er alle elementer der har afgørende betydning for om en vin kan træde ind i kategorien af helt særlige vine. Unikke og ofte umulige at få fingerne i. Vi bringer også, når vi har smagt vinene anmelderne på banen for at se hvad de siger. Har de så stor magt som vi alle tror? Alle vine skiller sig ud på kvalitet og personlighed. Vi håndplukker seks Masterpieces. Prisen afhænger af vinvalg. Niveau kr. 600.- til 1200.- pr. person.

 

Gratis vinsmagninger

Desværre ikke hos os. Vi bliver ofte spurgt om vi vil lave en gratis vinsmagning, mod at vi efterfølgende kan sælge vin til deltagerene i vinsmagningen. Vi synes det er en rigtig dårlig måde at lave smagning på. Der vil altid ligge et pres på dem som er til smagningen, og der vil være en forventning fra vores side om et salg der matcher vores indsats. Det skaber en usund stemning og forventning.

Vi er rigtig gode til det vi laver og det tager vi os betalt for. Til gengæld er vores smagninger ikke salgssmagninger men informative underholdende og skønne timer med gode vine.

Vil du hyre os til et vinforedrag/smagning, forbereder vi os godt, så smagningen på professionel vis bliver en god oplevelse for jer. Pris pr. time kr. 850.-. Hertil kommer forbrug af vin.

Indhent gerne tilbud. I kan finde inspiration i ovenstående smagninger, eller i kan komme med en ide om tema eller pris pr. person i vil bruge på en smagning. Så sammensætter vi, så vi står inde for kvaliteten på både smagningen og foredrag.