Chefs Table – Private Dining

I vores rustikke baggårds lagerlokale midt i Aarhus, som tidligere var Kaffe Larsens risteri, kan vi tilbyde jer middage og selskaber for grupper op til. 45 personer. I har stedet for jer selv, helt eksklusivt. Vores lokale er sjask charmerende, uformelt og med god stil – og vi holder til i en baggård midt i Aarhus 100 m. fra Latinerkvarteret. Vi tilbyder jer en god oplevelse for jeres gæster eller kunder. Kald det bare Chef´s table. I sidder midt i køkkenet og helt tæt på vores kokke og tjenere. Det føles næsten som at sidde hjemme, selv om i er ude.

Unghane, asparges, sprød skind, urter og sprød butterdej – Vi har skilt en tartelet ad og samlet den på en anden måde

CASUAL DINING
Som et afdelings, kunde arrangement eller privat selskab. Maden er moderne dansk med et strejf af sydeuropa, hvor italien skinner igennem. Uformelle arrangementer i måske byens lækreste lokale.

FROKOST – Forret på tallerken, og 3 retter serveret på fade på bordene. kr. 325 ,-

AFTEN – Tallerken serveret 3 eller 4 retters menu kr. 395.-/495.-

Drikkevarer afregnes efter forbrug – pris er person ved min. 15 gæster hverdage og 20 gæster fre/lørdage

HELAFTENARRANGEMENT  Varighed 5 timer

Bobler & snack – Sæsonbestemt menu – Forret på tallerken – 3 retter serveret på fade på bordet.
Drikkevarer afregnes efter forbrug.

Hverdage kr. 475.- Fredag & lørdage kr. 550 ,- pr. person

4 retter tallerken serveret – sæsonmenu kr. 525.-/600.-

Ekstra tid aftales på forhånd – pris pr time. kr. 1500.- excl. drikkevarer.

MENU SENSOMMER/TIDLIG EFTERÅR

Hvidvins dampet sæsonfisk, bær, smørstegt kantareller og spæde efterårs grøntsager
og ristede hasselnødder

Frilandskylling på sprød butterdej, asparges,
små gulerødder, urter og citronskal.

Vitello tonnato- Kalveinderlår med tunsauce, balsamcio syltede San Marziano tomater, kapers og rød spidskål vendt i hvid balsamico og økologisk Siciliansk jomfruelig olivenolie

Marineret og grillet dansk gris med rødder
spidskål, seleripure med brunet smør og nye kartofler.

Tæt chokoladekage med karamel, bær,
ristede hasselnødder og hjemmelavet is

eller

Appelsin mandel kage med mascarponecreme, bær og hjemmelavet is

Hjemmebagt brød

Forbehold for ændringer i menu og råvarer efter sæson

WHAT TO DO
Fang os på mail. ml@gastroogvino.dk eller ring på 27111238 – forespørgsler – booking og spørgsmål modtages og besvares hurtigst.

Vi tager klassiske danske retter under kærlig behandling. Vi stjæler med arme og ben. Låner lidt hos vores store kokke, og fra den inspiration vi har med hjem fra vores gastronmiske rejser rund i verden. Vi fortolker kærligt med vores egen gastronomiske indsigt og kreativitet. Vi giver retterne vores helt eget personlige præg og velsmag frem for form. Vi benytter lokale økologiske råvarer efter sæsonens udbud. Ikke en klassisk tre eller fire retters menu, men flere små smagfulde retter. Nogle serveres enkeltvis, andre kommer sammen. Alt med det formål at skabe oplevelser for vores gæster.

HVAD OG HVORDAN?
Det er meget enkelt. Vi har kun et formål – at give jer den gode nærværende oplevelse som om i var hjemme hos jer selv. Råhygge og en ærlig autentisk stemning. I skal slet ikke tænke – blot nyde. I sidder midt i et gammelt lagerlokale som kan rumme op til 50 gæster ved smagninger – lidt mindre til arrangementer med middag. I kan ikke booke et bord men i kan booke en hel aften og invitere jeres kolleger eller venner. Private dining på den gode måde.

I sidder midt i vores foodlab med en vinreol du aldrig vil glemme. Det er med til at skabe en fornuftig start. Autentisk uformel stemning og masser af god energi. En aften har en varighed af tre til fire timer hvor i bliver forkælet og fokus på den gode uformelle gastronomiske oplevelse. Vores mad er årstidsbestemt, jordnær, enkel og af høj kvalitet – lokale råvarer i sæsonen. Har i behov for at snakke bussines under middagen, kan vi fint overtales til at minimere vores elles underholdende men underspillede tilgang til jer og jeres gæster. Vinen og maden er i centrum og vi er egenrådige i valg af vin og menu. Skulle i have lyst til at udpege lidt vin fra vinhylderne, er det ikke noget problem. Det er blot et spørgsmål og Lire eller Pesetas. Efter sæson skaber vi den bedste aften for jer.