Nytårs Takeaway

Det kan ikke undre nogen at Gastro & Vino tager årets nytårs take away op på lige fod med resten af restaurationsbranchen. Da vi dengang for mere end ti år siden var de første der lavede nytårs take away på Svineriet, var det med stor undren fra vores kolleger. Det er det ikke længere. Alle udbyder nytårsmenu ud af huset – til  glæde for den travle familie og for dem som vil bruge tiden på gæsterne i stedet for at overpeforme i køkkenet. Vi er stolte over at vi var med til at sætte netop den bold i søen.

Fra nogle få hundrede kuverter og helt op på næste to tusinde af slagsen, kan man vist roligt sige at vi har prøvet det meste. Til denne nytårsmenu har vi valgt en menu lige efter bogen. Vi har valgt at lave en nuanceret og elegant udgave med gode detaljer. Derfor laver vi kun 200 kuverter, hvilket vi synes er ganske interessant i et udbud hvor mængde er blevet dagsordnen i stedet for detaljer.

Vi glæder os til at tage imod jeres ordre. Bestilling fra onsdag d. 20. november

Nytårs Take Away menu 2013/2014

1 servering
Tournedos rossini af okse – foie gras – trøffel – briosh

2 servering
Hvidvinsdampet hvid fisk – marineret fennikel citrus/mynte og granatæble – ærtecreme med friske urter

3 servering
Dansk kalv på to måder – sprøde vintergrøntsager som ragu og confiteret kartoffel canaloni

4 servering
Michaels Chokoladesvineri – Tæt konfekt chokolade appelsin kage med “stjerneskud” af sprød hvid chokolade og krystaliseret sød rødbede – mascarpone og marsala reduktion.

Gastro & Vino´s nytårsmenu er i år 4 retter (apetizer – forret – hovedret & dessert) samt hjemmebagt langtidshævet brød kr. 400.-
Bemærk vi kæler for detaljen – kun 200 kuverter
Afhentining d. 31. december mellem kl. 10.00 og 11.30
Som altid når vi laver nytårsmad er der udførlig, informativ vejledning med billeder af de enkelte retter. Gode tips og råd undervejs.

Mulighed for at købe vinmenu. For jer der køber nytårs take away, er der vinsmagning af nytårsvine afstemt til menuen – lørdag d. 14. december i Baggården i Klostergade fra kl. 11.30 til 15.00.

Bestil nytårs Take Away her

hovedret_bred

 

About Michael Larsen

Gastronomisk nørd med vin og mad på hjernen. Har gennem de seneste 15 år arbejdet med gastronomi og Vin. Har dybe rødder i de italienske vinmarker hos de passionerede vinbønder. Har en udpræget trang til at udtykke mig, hvilket sker på bloggen "Jagten på den gode smag" her på siden. Skriver også for mad og livsstilmagasiner. Nyder at formidle gastronomi og vin. Kommunikationen er også vigtig når jeg laver teambuilding med virksomheder og private. At "lege" med mad, skabe nye opskrifter og retter gør mig glad. Derfor bruger jeg også tid på udvikling for fødevarevirksomheder og branchen. Rejser ofte i den gode smags tjeneste og nyder at dykke ned der hvor en råvare eller et produkt har sin oprindelse. Er nysgerrig og formidler budskabet ud til andre her på Gastro & Vinos blog "Jagten på den gode smag".
No comments yet.

Skriv et svar