Nytårs Take Away menu 2014/2015

MENU

Happer – Gravad oksefilet med hjemmlavet salsa og urtecrumble

Ingen nytårsmenu uden fisk & skaldyr
Hvidvinsdampet nytårstorsk – marineret hummerhale på sprød bund, gulerødder i to versioner – syltede æbler med gule sennepsfrø og rødbede på en anden måde.

Den varme smagfulde hovedret
Rosmarin grillet velhængt dansk oksefilet, sprøde vintergrøntsager, kartofler, selleripure, syltede tragtkantareller og sauce med citrontimian.

Aftenens søde indslag
Tæt chokoladekage med chokolade hindbærmousse og citron creme med havtorngele

Minimum 2 kuverter.

Gastro & Vino´s nytårsmenu er i år 4 retter (apetizer – forret – hovedret & dessert) samt hjemmebagt langtidshævet brød

Mulighed for køb af vine ved afhentningen af maden, eller kig forbi vores baggård og find gode vine.

pr kuvert ved minimum 2 kuverter kr. 400.-

Bestil nytårs take away
Afhentning d. 31. december – se tidspunkt på billetten.

Hvidvinsdampet vesterhavs torsk med ærtepure, fennikel og granatæble

Hvidvinsdampet vesterhavs torsk med ærtepure, fennikel og granatæble

Bemærk vi kæler for detaljen – kun 200 kuverter. Der kan forekomme mindre ændringer i tilbehør til menuen da vi arbejder med sæsonråvarer. Som altid når vi laver nytårsmad er der udførlig, informativ vejledning med billeder af de enkelte retter. Gode tips og råd undervejs. Info og vejledning mailes til jer mellem jul og nytår og kan hentes her på siden.

Det kan ikke undre nogen at Gastro & Vino tager årets nytårs take away op på lige fod med resten af restaurationsbranchen. Da vi dengang for mere end ti år siden var de første der lavede nytårs take away var det med stor undren fra vores kolleger. Det er det ikke længere. Alle udbyder nytårsmenu ud af huset – til glæde for den travle familie og for dem som vil bruge tiden på gæsterne i stedet for selv at overpreforme i køkkenet. Vi er stolte over vi var med til at sætte netop den bold i søen.
Fra nogle få hundrede kuverter og helt op på næste to tusinde af slagsen, kan man vist roligt sige at vi har prøvet det meste. I år har vi valgt en menu lige efter bogen. Vi har valgt at lave en nuanceret og elegant udgave med gode detaljer. Derfor laver vi kun 200 kuverter, hvilket vi synes er ganske interessant i et udbud hvor mængde er blevet dagsordnen.

About Michael Larsen

Gastronomisk nørd med vin og mad på hjernen. Har gennem de seneste 15 år arbejdet med gastronomi og Vin. Har dybe rødder i de italienske vinmarker hos de passionerede vinbønder. Har en udpræget trang til at udtykke mig, hvilket sker på bloggen "Jagten på den gode smag" her på siden. Skriver også for mad og livsstilmagasiner. Nyder at formidle gastronomi og vin. Kommunikationen er også vigtig når jeg laver teambuilding med virksomheder og private. At "lege" med mad, skabe nye opskrifter og retter gør mig glad. Derfor bruger jeg også tid på udvikling for fødevarevirksomheder og branchen. Rejser ofte i den gode smags tjeneste og nyder at dykke ned der hvor en råvare eller et produkt har sin oprindelse. Er nysgerrig og formidler budskabet ud til andre her på Gastro & Vinos blog "Jagten på den gode smag".
No comments yet.

Skriv et svar