Risotto til perfektion
Åbent køkkenskole arrangement for dig der har lyst til at dykke ned i madens teknikker og finurligheder. En god risotto kan være et gudemåltid, som i den rette form altid er sæsonbestemt. I får et godt indblik i risottoens hemmeligheder. Vi går i dyden med både, smag, teknik og klæder jer godt på med en generel viden om hvorfor risotto fylder så meget i italienernes madunivers. Vi er i køkkenet knap halvanden time, hvor den først halve time er introduktion til emnet, resten af tiden tilbereder i retter efter de teknikker og info i har fået. Når maden er lavet færdig, og i har ryddet op og vasket op, sætter vi os til bords og nyder seks forskellige risotto retter, mens vi runder aftenen af med en snak ifht. dagens køkkensceance.
Kunsten at lave en god risotto
Tidspunkt: onsdag d. 20 november kl. 18.00 til 20.30
Varighed: 2½ time
Hvor: Klostergade 68, baggården
Antal deltagere: 14 personer
Pris: 350 kr.
Aktør: Michael Larsen
Genre:Hands on køkkenskole
No comments yet.