Køkkenskole

Åbne arrangementer for dig der har lyst til at dykke ned i madens teknikker og finurligheder. Vi laver tematiserede køkkenskole arrangementer, hvor i får lov til at få et godt indblik i et emne der interessere jer. Vi går i dyden med både, smag, teknik og klæder jer godt på med en generel viden om hver enkelt køkkenskole tema. Vi er i køkkenet knap to timer hvor den først halve time er introduktion til emnet, resten af tiden tilbereder i retter efter de teknikker og info i har fået. Når maden er lavet færdig, og i har ryddet op og vasket op, sætter vi os til bords og nyder maden mens vi runder aftenen af med en snak ifht. dagens køkkensceance. Prisniveau kr. 350.- til 450.- Varighed: 2 1/2 til 3 timer. Alle arrangementer foregår i vores køkken i Klostergade 68, i baggården.

Risotto køkkenskole - Safran Risotto med vongole

Risotto køkkenskole – Safran Risotto med vongole

Når man arbejder med mad, er sanserne i centrum, og smagenes kombination og balance er teknikken, når man jager den ultimative smagsoplevelse.

Se alle vores aktiviteter her