DSC_1200
About Michael Larsen
Gastronomisk nørd med vin og mad på hjernen. Har gennem de seneste 15 år arbejdet med gastronomi og Vin. Har dybe rødder i de italienske vinmarker hos de passionerede vinbønder. Har en udpræget trang til at udtykke mig, hvilket sker på bloggen "Jagten på den gode smag" her på siden. Skriver også for mad og livsstilmagasiner. Nyder at formidle gastronomi og vin. Kommunikationen er også vigtig når jeg laver teambuilding med virksomheder og private. At "lege" med mad, skabe nye opskrifter og retter gør mig glad. Derfor bruger jeg også tid på udvikling for fødevarevirksomheder og branchen. Rejser ofte i den gode smags tjeneste og nyder at dykke ned der hvor en råvare eller et produkt har sin oprindelse. Er nysgerrig og formidler budskabet ud til andre her på Gastro & Vinos blog "Jagten på den gode smag".Skriv et svar Click here to cancel reply.
Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.
Søg
- Personforordning 11. juni 2018
- Grænsesøgende naturvine i det sydlige Friuli. 6. september 2017
- How to Nytår 28. december 2013
- Er ørkenvandringen af dårlige madprogrammer på tv ved at være slut? 15. maj 2013
aarhus
Berlin
Candialle
Cava
Champagne
Chianti Classico
cooking class
F.lli Rabino
Fabrizio Battaglino
food
forret
gastro & Vino
gastronomy
gelateria
inside
is
isbar
italien
kokkeskole
køkkenskole
Lambrusco
Lower East
mad
Michael Larsen
Moscato passito
New York
Nytår
Nytårs take away aarhus
Opera 02
pop up vinbar
restaurant
risotto
Sicilien
sommer
sorbet
take away
torsk
trilogi
Tutusaus
Verona
vin
vinemnu nytår
vinsmagning
wine
økologi
No comments yet.