Selskaber & Private Dining

Private Dining – I indtager vores charmerende og rå lokaler lige midt i hjertet af Aarhus – I har det gamle kafferister helt for jer selv, og vi forkæler jer kan vi godt love. I sætter jer ved lange rustikke borde af 200 år gammelt elmetræ. Vores vinreol er fyldt med gode dråber. Høj kvalitet og nede på jorden, er hvad vi er gode til. Maden er enkel og lavet på de bedste lokale råvarer vi kan få. Her er ingen bullshit eller fake kulisser. Vi har en yderst afslappet tilgang til det at give jer den gode oplevelse. Vi har sørget for alt fra i træder ind af døren og til vi sender jer ud af samme dør igen fire timer senere.

facebook forsidefoto kopi

Menu efter sæson – Menuen kan have flere ansigter. Social dinging hvor vi serverer juleinspirerede retter som dele mad – flere retter på fade ved bordet eller tre eller fire serveringer Pris fra 450.-

Drikkevarer afregnes efter forbrug. En middag serveres som private dining i vores lokaler for min. 16 pers. mandag-onsdag og 18 pers. torsdag-lørdage. Vi kan rumme op til 35  gæster.

Unghane, asparges, sprød skind, urter og sprød butterdej