Gastro Teamcooking – Hands on!

Gastro og Vino laver som de eneste i vest for storebælt gastronomisk teamcooking som vores primære arbejde i et gammelt kafferisteri. Vi har opbygget vores foodlab som en integreret del af et gamlet lagerlokale. Mad og kommunikation – en disciplin som ofte er vanskelig for kokke. Vi er ydest “driftsikre” og har de seneste ti år afviklet mere end 800 arrangementer. Det har skabt et solidt fundament og en erfaring der gør at vi har overskuddet til at coache og guide jer i et gastronomisk univers.

Sammen frembringer vi en menu og middag der tager kegler. Vores kok/kokke guider jer gennem en sæson menu, og i fremtryller en middag af de bedste råvarer og udfordrende opskrifter. Alt foregår i vores Foodlab som er lavet til formålet. Vær sikker på det bliver både underholdende og fandens sjovt at være i køkkenet med os, for vi giver den gas!. Så hvis i tør udfordre kollegaer, kunder, chefer eller piccoliner, så er her vores bud på den ultimative aktivitet, og en skøn form for kunde eller personale pleje….

Menuer skifter efter sæson

Priser

Man/Onsdag 4 1/2 – 5 timer kr. 760.-          Tors/fredage og lørdage 5 timer kr. 840.-

Priser er excl. moms pr. person. Drikkevarer ud over apereitif og et godt glas vin eller to mens i laver mad.

Drikkevarer under middagen afregnes efter forbrug.

Vi fakturerer for minimum 12 gæster (man/onsdag) og 14 gæster (torsdage/lørdage). Ønskes timer ud over fem timer, afregnes pr. time. kr. 1.500.- excl. drikkevarer.,

DSC_0239

Vi guider jer kyndigt og underholdende gennem en menu der normalt vil ligge langt over hvad i kan finde på at lave hjemme i eget køkken. Alle vores Teamcooking arrangementer er hands on. Der bliver kogt, stegt, braisseret – det syder og der er gang i gryder, komfur og masser af god energi. Fra en opskrift på et stykke papir til en færdig ret og en fire retters menu, er der mange spændende udfordringer.

Hvad får i for pengene – ud over en super god oplevelse.??

Prisen er for ca to timers coaching og guidning i køkkenet af vores kokke. Der er et godt glas bobler mens i får info om dagens forløb og et glas vin mens i laver maden. Her efter kan i kaste forklædet, sætte jer til bords og velfortjent nyde et veltilberedt og fuldendt måltid med 4 retters menu. Drikkevarer ud over et glas bobler og et  glas vin under køkken sceancen, afregnes efter forbrug. Middag i tre timer hvor vores tjenere sørger for at i bliver forkælet med fire retters menu som i selv har frembragt. Vi sammensætter gerne en afstemt vinmenu til arrangementet.

DSC_0222

Hvad kan i forvente.

En dag eller aften hvor råhygge og en god menu bindes sammen omkring køkkenbordet af vores store erfaring både som profesionelle kokke og formidlere. Og ikke mindst efterfølgende høste frugterne og nyde et godt måltid.
Undervejs vil i både blive vejledt og indviet i vores professionelt kokkeunvers. I kommer til at snuse til og arbejde med de bedste råvarer og for os er formidlingen en vigtig del. Hvis ikke vi formår at give jer noget med hjem, når i går i gang med opskrifterne i jeres eget køkken, så har vi fejlet. Den vil vi ikke have hængende på os. Og nej i skal ikke pelse kaniner eller lave mad i en jordhule. Vi bor i midtbyen i Aarhus, så vi er civiliserede mennesker og har det til fælles at vi elsker gode oplevelser.

DSC_0397

Vi har rammerne i kraft af vores Foodlab, som er bygget udelukkende til formålet. At i får muligheden for at lave god mad med et godt resultat, og hygger jer samtidig. Vi sørger for at bringe jer sikkert i mål med en menu i kan være stolte af. Vi har mere end otte års erfaring med køkkenskole og Gastro Teambuilding
Vigtigst af alt er for os at vi sætter alt ind på at lave en perfekt dag eller aften for dig og dine kolleger, kunder eller venner.
Vi sørger for at alt er klart til i møder op. Forklæder, Viskestykker, skarpe knive, godt køkkenværktøj, menu og opskrifter i en helt gammeldags papir udgave.

Hvad kan en Gastro Teamcooking – ud over at i bliver mætte?
Vi udfordre jer på smag og trækker jer ind i vores univers af råvarer og en velkomponeret gastronomisk oplevelse
Når i går i køkkenet er i alle lige fra chef til piccoline
Vi skaber via en gastronomisk menu et fælles mål – måltidet
På den måde kan i som afdeling eller firma rykke tættere sammen. I kommer til at se hinanden på nye måder når vi rykker jer ud af jeres daglige element.
Vi eftersender opskrifter til jer på mail, for vi ved at mange af jer får masser af inspiration med hjem og ønsker at gå i gang i eget køkken.

Hvad er forskellen på køkkenskole og Gastro Teambuilding
Alle med forskellige forventninger og kompetencer. Det er vores fornemmeste opgave at bringe alle i mål. Et Teambuilding arrangement blander både det sociale og det faglige. Vi designer et arrangement specielt til jer hvis i ønsker vi tager fat i ex. samarbejde mellem medarbejdere – bedre kommunikation – arbejde under tidspres – deling af viden – præsentation for en gruppe etc.

På en køkkenskole kommer alle med det ene formål at lære noget, og er ofte fokuseret omkring et tema. Brød/bagning – At stege den perfekte bøf. Hvordan laver jeg den perfekte sovs, sauce eller suppe.

Reference liste Teambuilding

Vi har gennem de seneste 12 år afviklet over 800 teambuilding arrangementer. Primært i Sanseriet på 3 sal i Mejlgade hvor vi var en del af Svineriet. Det sidste år i vores foodlab her i Klostergade hvor vi har afviklet mere end 100 arrangementer. Alene i december måned havde vi 16 hold af glade kunder med i Foodlab.

Økologisk Landsforening -Systime – Harbo Skilte – DANICA Pension – MT Højgaard – Scanrate – Aarhus Kommune teknik & miljø – FOOD organisation – Lufthansa -Velux – DK Company- DSI Next – SAS – Medicinsk Hepato-Gastroenterologisk afdeling
Aarhus Universitetshospital – Arosii – Biomet – Hedensted kommune – Business Club Aarhus – 4P Geoteknik – Nordic Waterproof – Det Lune Brød – Unifeeder – LETT Advokaterne – Bestseller – Lemvigh-Müller – Jyllandsposten – 2 Biz –  Unicon – Energiselskabet AURA – Grundfos – Mobardo – Arla – Vestas – APM Terminals – Finnlines – Brødrene Dahl – Siemens – Dansk Halbyggeri – Mærsk – Lego – Falck – Børsen – Kibo – Jyllandsposten – Byggesagkyndig.dk – Nordea – Intego – Sas Institute – Pressalit   Danske Bank – Only – Recomended – Stena Line – The Company Film – Landbrug & Fødevarer – Rheinzink – Ditas  – Envision – Ebay – Aarhus Kommune – Stiften – Verdo – Unifeeder – Sydbank – Kvickly – Erhvervs Societetet – Curia Management – Pathfinder – Insight – Hildebrandt og Brandi – Danske Fragtmænd – Guldmann – Man B&W – BDO Revision – Aarhus Sygehus – Privathospitalet Mølholm – PR Electronics – Unifeeder  – Mediebureauet Karat – Kaospiloterne – SP3 – Smile Content – Waoo – Studieforvaltningen – Herning Messecenter – Bech Bruun Advokater – Inventure Capital – Advodan advokater og mange mange flere……

Vi tager indimellem også ud til virksomheder rundt om i det danske land og Italien. Her er et lille udpluk af dem vi har leget med i køkkenet. Og bedst af alt. Mange kommer igen og igen…