Gastro Teamcooking – Hands on!

Forret på vej

Koncentration i Teambuiding køkkenet

Gastro og Vino laver gastronomisk teamcooking som vores primære arbejde. Vi holder til i et gammelt kafferisteri midt i Aarhus, kun en spytklat fra Latinerkvarteret. Vores charmerende og autentiske foodlab var i mere end 30 år Kaffe Larsens kafferisteri i hjertet af Aarhus – Vi har bevaret sjælen og tilsat lidt ædel charme med 250 år gamle rustikke elmetræsborde og den hollandske designer Gerard van den Berg´s klassiske læder stole.

Mad og kommunikation – en disciplin som ofte er vanskelig for kokke. Vi er yderst “driftsikre” og har de seneste 12 år afviklet mere end 950 arrangementer. Vi satte baren højt og første kunde i et minimalt udstyret køkken i en baggård i Mejlgade var topledelsen fra Audi i Tyskland, og de kom igen flere gange, fordi de var træt af “almindelige” management kurser i forskellige indpakninger. Det har skabt et solidt fundament og en erfaring der gør at vi har overskuddet til at lege, smage og coache jer en tur rundt i vores gastronomisk univers.

Forår på tallerkener frem til midt juni

Det fulde udtræk – En middag med detaljer og stor smag  

Sammen frembringer vi en middag der tager kegler. Vores kok/kokke guider jer gennem en sæson menu, og i fremtryller en middag af de bedste råvarer og udfordrende opskrifter. Alt foregår i vores Foodlab som er lavet til formålet. Vær sikker på det bliver både underholdende og fandens sjovt at være i køkkenet med os, for vi giver den gas!. Så hvis i tør udfordre kollegaer, kunder, chefer eller piccoliner, så er her vores bud på den ultimative aktivitet, og en skøn form for kunde eller personale pleje…. Menuer skifter efter sæson

Priser  Man/Onsdag 4 – timer kr. 800.-

Tors/fredage og lørdage 4 1/2 time kr. 900.-

Priser på teamcooking er ex. moms

Bemærk – Vi kan huse op til 35 personer og der afregnes for min 12 pers man-onsdag og min 14 pers. to-fre-lørdage

Ønskes yderligere timer afregnes der kr. 1000.- pr. time

Kontakt os på mail eller tel. 51343247 for mere info, og vi sammenstykker et arrangement, og afstemmes efter jeres ønsker.

Af hensyn til vagtplanering og indkøb gør vi opmærksom på at vi fakturerer for det antal deltagere der er opgivet 3 hverdage før arrangementet.

Tarteletter i en 2021 udgave

Hvad kan i forvente.

En dag eller aften hvor råhygge og en god menu bindes sammen omkring køkkenbordet af vores store erfaring og lysten til at arbejde med gode råvarer. Glæden ved at have gæster med i køkkenet er større end nogensinde før, både som professionelle kokke og som formidlere.
Undervejs vil i både blive vejledt og indviet i vores kokkeunivers. I kommer til at snuse til og arbejde med de bedste råvarer og for os er formidlingen en vigtig del. Hvis ikke vi formår at give jer noget med hjem, når i går i gang med opskrifterne i jeres eget køkken, så har vi fejlet. Den vil vi ikke have hængende på os. Og nej i skal ikke pelse kaniner eller lave mad i en jordhule. Vi bor i midtbyen i Aarhus, så vi er civiliserede mennesker og har det til fælles at vi elsker gode oplevelser.

Vinsmagning – En ekstra bonus hvis i er mere end 18 deltagere.

Der kan være 18 personer i køkkenet ad gangen. Er i flere har vi den helt gode løsning. Vi indbygger en sæson vinsmagning i uden ekstra omkostninger for jer. Vi deler holdet i to. Det ene hold starter i køkkenet. Det andet hold går til vinsmagning. Efter en time bytter i, og alle slutter i køkkenet hvor vi anretter de første retter. Vinsmagningen har en værdi af kr. 175.- pr. person – (og til jer der tænker – hmmm så fylder de nok noget billigt 50 kroners sprøjt på os – nej!! det kunne vi aldrig finde på – for vi har udelukkende kvalitetsvin)

Vi guider jer kyndigt og underholdende gennem en menu der normalt vil ligge langt over hvad i kan finde på at lave hjemme i eget køkken. Alle vores Teamcooking arrangementer er hands on. Der bliver kogt, stegt, braisseret – det syder og der er gang i gryder, komfur og masser af god energi. Fra en opskrift på et stykke papir til en færdig ret og en fire retters menu, er der mange spændende udfordringer.

Hvad får i for pengene – ud over en super god oplevelse.??

Prisen er for ca to timers coaching og guidning i køkkenet af vores kokke. Der er et godt glas bobler mens i får info om dagens forløb og et glas vin mens i laver maden. Her efter kan i kaste forklædet, sætte jer til bords og velfortjent nyde et veltilberedt og fuldendt måltid med 4 retters menu. Drikkevarer ud over et glas bobler og et  glas vin under køkken sceancen, afregnes efter forbrug. Middag i tre timer hvor vores tjenere sørger for at i bliver forkælet med fire retters menu som i selv har frembragt. Vi sammensætter gerne en afstemt vinmenu til arrangementet.

DSC_0397

Vi har rammerne i kraft af vores Foodlab, som er bygget udelukkende til formålet. At i får muligheden for at lave god mad med et godt resultat, og hygger jer samtidig. Vi sørger for at bringe jer sikkert i mål med en menu i kan være stolte af. Vi har mere end ti års erfaring med køkkenskole og Gastro Teambuilding
Vigtigst af alt er for os at vi sætter alt ind på at lave en perfekt dag eller aften for dig og dine kolleger, kunder eller venner.
Vi sørger for at alt er klart til i møder op. Forklæder, Viskestykker, skarpe knive, godt køkkenværktøj, menu og opskrifter i en helt gammeldags papir udgave. Resten er op til jer.

Hvad kan en Gastro Teamcooking – ud over at i bliver mætte?
Vi udfordre jer på smag og trækker jer ind i vores univers af råvarer og en velkomponeret gastronomisk oplevelse
Når i går i køkkenet er i alle lige – fra chef til piccoline
Vi skaber via en gastronomisk menu et fælles mål – måltidet
På den måde kan i som afdeling eller firma rykke tættere sammen. I kommer til at se hinanden på nye måder når vi rykker jer ud af jeres daglige element.
Vi eftersender opskrifter til jer på mail, for vi ved at mange af jer får masser af inspiration med hjem og ønsker at gå i gang i eget køkken.

Hvad er forskellen på køkkenskole og Gastro Teambuilding
Alle med forskellige forventninger og kompetencer. Det er vores fornemmeste opgave at bringe alle i mål. Et Teambuilding arrangement blander både det sociale og det faglige. Vi designer et arrangement specielt til jer hvis i ønsker vi tager fat i ex. samarbejde mellem medarbejdere – bedre kommunikation – arbejde under tidspres – deling af viden – præsentation for en gruppe etc. Det kunne også være en hyggelig måde at være sammen på hvis afdelingen eller gruppen har fortjent en god oplevelse som ikke nødvendigvis kræver fysiske anstrengelser.

På en køkkenskole kommer alle med det ene formål at lære noget, og er ofte fokuseret omkring et tema. Brød/bagning – At stege den perfekte bøf. Hvordan laver jeg den perfekte sovs, sauce eller suppe.

Hvem har været forbi vores Foodlab?

Vi har gennem de seneste 14 år afviklet mere end 1000 teambuilding arrangementer. Primært i Sanseriet på 3 sal i Mejlgade hvor vi var en del af Svineriet. De sidste godt fem år i vores foodlab her i Klostergade har vi afviklet mere end 175 arrangementer. Alene i december måned havde vi 16 hold af glade kunder med i vores charmerende baggårds Foodlab.

Schou & Co. – Mjølner – Systime – Harbo Skilte – DANICA Pension – MT Højgaard – Beierholm – Energiselskabet AURA – Unifeeder – Hildebrandt og Brandi – Vestas – Siemens – No Zebra – Aarslev – Mærsk – FOOD organisation   Envision – Unifeeder  – Privathospitalet Mølholm – DLA Piper – Nordea – Freja Logistic – BDO – Markings    Lufthansa – Bestseller – Velux – Systime – DK Company – DSV – Vestas Offshore – Kibo – Bech Bruun Advokater  Pressalit – Scanrate – DSI Next – SAS – Unifeeder – DELL – Aarhus Universitetshospital – Kaospiloterne – Arosii  Biomet – Aarhus Kommune teknik & miljø – Hedensted kommune – Lemvigh Müller – Økologisk Landsforening -Business Club Aarhus – 4P Geoteknik – Nordic Waterproof – Det Lune Brød –  LETT Advokaterne – Lemvigh-Müller – Jyllandsposten – 2 Biz –  Unicon –  Grundfos – Mobardo – Arla – Vestas – APM Terminals – Finnlines – Brødrene Dahl Dansk Halbyggeri – Mærsk – Lego – Falck – Børsen – Jyllandsposten – Byggesagkyndig.dk –  Intego – Sas Institute – Danske Bank – Only – Recomended – Stena Line – The Company Film – Landbrug & Fødevarer – Rheinzink – Ditas  – Ebay – Aarhus Kommune – Stiften – Verdo –  Sydbank – Kvickly – Erhvervs Societetet – Curia Management – Pathfinder – Insight – Danske Fragtmænd – Guldmann – Man B&W – Aarhus Sygehus – PR Electronics – Mediebureauet Karat – SP3 – Smile Content – Waoo – Studieforvaltningen – Herning Messecenter – Inventure Capital – Advodan advokater og mange mange flere……

Vi tager indimellem også ud til virksomheder rundt om i det danske land og Italien. Ovenfor er et lille udpluk af dem vi har leget med i køkkenet. Og bedst af alt. Mange kommer igen og igen…