Teamcooking

Gastro & Vino´s teamcooking har en varighed på 3 til 4 time, Vi arbejder med sæson råvarer hvilket afspejler de menuer vi laver. Det tager typisk et par timer at frembringe en menu på restaurantniveau, og vi guider og supervisere hele vejen – I laver maden.

Koncentration i køkkenet

Vi er ikke hellige, og vægter god smag frem for alt. Vi arbejder primært med økologiske råvarer når det gælder grøntsager og frugter. Når i er færdige i køkkenet og har smidt forklædet, kan i sætte jer til bords og nyde middagen. Vi kan huse op til 35 personer. 

Stor koncentration når der anrettes – Bemærk heppekoret bag de hårdt arbejdende

Det er blevet vinter

Frem til midt i marts måned er det køkkenetes kreative evner, alle de skønne danske rodfrugter der sætter dagsordnen. Vintermenuerne er mere rustikke med kreative detaljer.  Dagsordnen er det gode måltid, den afslappet tilgang, og vores rå og charmerende baggårdslokaler – uanset om det er mødeaktivitet, køkkenskole eller Teamcooking

Variation over kalv, ragu af rødder, skysauce med timian og canneloni af confiteret kartoffel

 

Møde eller Private Dining i vores charmerende lokaler

Vi skræddersyer et frokost eller aften arrangement for dig og dine kunder, venner eller forretnings forbindelser. I har vores charmerende og autentiske lokaler helt for jer selv.
Frokostmøde 2-3 timer kr. 325.-/395.-
Frokost møde med forret på tallerken efterfulgt af 2 retter serveret på fade ved bordet. Slutter med kaffe og små søde sager. God stil og afslappede autentiske omgivelser er en del af oplevelsen. Frokost møder slutter senest kl. 15.30

Små happere på rad og række

Vi laver også gerne vinsmagninger hvor vi bl. a. arbejder sammen med Svinbar, som er vores nabo i Klostergade. Smagningen “Tutto Italiano” har en varighed på knap en time. Vores øvrige vinsmagninger  laves ud fra et tema som oftes er sæsonbestemt. Vores tilgang til vin er støvlelandets mangfoldige vine..

 

Vinsmagning Tuttu Italiano