Private Dining

Sommeren har ramt baggården

Selv om det har været undervejs i lang tid, så er det sommer nu! Vores menuerne bliver stille og roligt over de næste to måneder lysere og lettere i udtrykket. Dagsordnen er det gode måltid, den afslappet tilgang, og vores rå og charmerende baggårdslokaler – uanset om det er Private dining eller Teamcooking

IMG_8607

Private Dining
Vi skræddersyer et frokost eller aften arrangement for dig og dine kunder, venner eller forretnings forbindelser. I har vores charmerende og autentiske lokaler helt for jer selv.

Lokale mod køkken:lampe

Private Dining i vores charmerende lokaler
Frokostmøde 2-3 timer kr. 325.-/395.-
Frokost møde med et glas bobler og snack, forret på tallerken efterfulgt af 2 – eller 3 retter serveret på fade ved bordet. Slutter med kaffe og små søde sager. God stil og afslappede autentiske omgivel- ser er en del af oplevelsen. Frokost møder slutter senest kl. 16.00

Bobler og happer kr. 75.-

Den klassiske kr. 450.-
Middag bestående af 3 rettes sæsonmenu tallerken serveret

Den sociale kr. 600.-
Middag med 5 serveringer første servering på tallerken – 3 serveringer på fade på bordet – ost eller dessert på tallerken som afslutning på middagen.

Tilkøb af ekstra timer frokost eller aften – pr. time kr. 1500.-

Kyllingeskind med agurksalat

Kyllingeskind med agurksalat

Vinsmagning i forbindelse af arrangement
Vi tager jer med i vores vinkælder og laver gerne en smagning på ca. 45 min. og gerne med et tema. Vores tilgang til vin er “tutto Italiano” Vinsmagning 3 vine kr. 150.-

Teamcooking

Gastro & Vino´s teamcooking har en varighed på 4 1/2 til 5 timer og inkludere et glas bobler og snack når i ankommer. Mens i laver mad og hygger jer i køkkenet er der lidt at læske ganen med. Når i er færdige i køkkenet og har smidt forklædet, kan i sætte jer til bords og nyde middagen. Vi kan huse op til 30 personer.               Se mere om Teamcooking her

IMG_8547x

Skindstegt fisk – æbler – bacon

Vi er ikke hellige, og vægter god smag frem for alt. Vi arbejder primært med økologiske råvarer når det gælder grøntsager og frugter. På kødsiden benytter vi bl.a. Grambogaard som har smagfuldt kød fra køer og grise der har haft et godt liv.