Kom i køkkenet med Michael Larsen

Risotto til perfektion

Åbent køkkenskole arrangement for dig der har lyst til at dykke ned i madens teknikker og finurligheder. En god risotto kan være et gudemåltid, som i den rette form altid er sæsonbestemt. I får et godt indblik i risottoens hemmeligheder. Vi går i dyden med både, smag, teknik og klæder jer godt på med en generel viden om hvorfor risotto fylder så meget i italienernes madunivers. Vi er i køkkenet knap halvanden time, hvor den først halve time er introduktion til emnet, resten af tiden tilbereder i retter efter de teknikker og info i har fået. Når maden er lavet færdig, og i har ryddet op og vasket op, sætter vi os til bords og nyder seks forskellige risotto retter, mens vi runder aftenen af med en snak ifht. dagens køkkensceance.

Kunsten at lave en god risotto
Tidspunkt: onsdag d. 20 november kl. 18.00 til 20.30
Varighed: 2½ time
Hvor: Klostergade 68, baggården
Antal deltagere: 14 personer
Pris: 350 kr.
Aktør: Michael Larsen
Genre:Hands on køkkenskole

Køb billet her

About Michael Larsen

Gastronomisk nørd med vin og mad på hjernen. Har gennem de seneste 15 år arbejdet med gastronomi og Vin. Har dybe rødder i de italienske vinmarker hos de passionerede vinbønder. Har en udpræget trang til at udtykke mig, hvilket sker på bloggen "Jagten på den gode smag" her på siden. Skriver også for mad og livsstilmagasiner. Nyder at formidle gastronomi og vin. Kommunikationen er også vigtig når jeg laver teambuilding med virksomheder og private. At "lege" med mad, skabe nye opskrifter og retter gør mig glad. Derfor bruger jeg også tid på udvikling for fødevarevirksomheder og branchen. Rejser ofte i den gode smags tjeneste og nyder at dykke ned der hvor en råvare eller et produkt har sin oprindelse. Er nysgerrig og formidler budskabet ud til andre her på Gastro & Vinos blog "Jagten på den gode smag".

, , , , , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar