Hvem skal levere min nytårsmenu?

Med mere end 10 års erfaring fra Svineriet med Nytårs take away i gastronomiklassen , kan vi prale af at være de ældste i denne disciplin – det forpligter….

I år skærer vi ingen helt ind til benet i en limited udgave og laver kun 200 menuer med 4 retter.

Pris kr. 400.- pr person ved minimum 2 personer…

Mere info her

Chokoladesvineri, mascarpone creme med lakrids krokant, orangechokolade og marsalareduktion

Chokoladesvineri, mascarpone creme med lakrids krokant, orangechokolade og marsalareduktion

I mandags var vores husfotograf Søren Gammelmark forbi baggården og vi fik vores fire retters menu i glas og ramme,så du nu kan se hvad vi byder på . Vi tror på at den bølge vi satte i gang da ingen troede på det er kommet for at blive….. i år har vi droslet voldsomt ned i antal, og det bliver til 200 kuverter. Primært fordi vi er rykket i nye lokaler, med et nyt køkken som vi ikke helt kender, og så er vi jo ikke 8 mand i køkkenet længere, så hellere safe than sorry! Vi vil levere en sikker menu, og har valgt at fokusere på detaljerne…

Velbekomme, skål og godt nytår.

About Michael Larsen

Gastronomisk nørd med vin og mad på hjernen. Har gennem de seneste 15 år arbejdet med gastronomi og Vin. Har dybe rødder i de italienske vinmarker hos de passionerede vinbønder. Har en udpræget trang til at udtykke mig, hvilket sker på bloggen "Jagten på den gode smag" her på siden. Skriver også for mad og livsstilmagasiner. Nyder at formidle gastronomi og vin. Kommunikationen er også vigtig når jeg laver teambuilding med virksomheder og private. At "lege" med mad, skabe nye opskrifter og retter gør mig glad. Derfor bruger jeg også tid på udvikling for fødevarevirksomheder og branchen. Rejser ofte i den gode smags tjeneste og nyder at dykke ned der hvor en råvare eller et produkt har sin oprindelse. Er nysgerrig og formidler budskabet ud til andre her på Gastro & Vinos blog "Jagten på den gode smag".

, , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar