Vi elsker at lave mad. Og gerne ud af huset hvis i skal holde fest af en slags, eller bare ikke orker at stå med køkkenet fyldt med opvask, fedtede køkken grej, eller bare er mere praktisk end dem som virkelig nyder at lave mad i eget køkken. Vi tager den hårde tur i køkkenet – fordi vi elsker at lave god mad, også ud af huset. Her kan du se hvad vi byder på hen over foråret, sommeren med de skønneste råvarer
Vores menu frem til 1 september
Catering og DT menu forår og sommer 2020
Forretter
Rilette af hvid fisk med dild på ærtecreme og salat,
æblecider cous cous med friske urter og friske asparges
eller
Vitello Tonnato
Pocheret Kalveinderlår – tun sauce med kapers,
radichio salat, balsamico syltede små blomme tomater
2 Salater
Blandet salat med perlebyg, urter og ristede kerner. Rød grape og sursød marinade
Bønnesalat, spidskål vendt i god toscansk olivenolie
citron og friske krydderurter
Hovedretter
Grillet unghane med rosmarin, citron og urte marinade
eller
Glad hvidvinsmarineret gris med citron/rosmarin
eller
Langtids braiseret og marineret kalvesteg* i hvidvin og urter
Til alle hovedretter – sæson grøntsager, rødder, kartofler – friske krydderurter og tæt sauce
Dessert
Chokoladekage med mascarponecreme tilsmagt med vanilje
eller
Mandel appelsinkage med råcreme og bær
_______
PRISER 4 retters buffet inkl. dessert kr. 185.-
forret – salat – hovedret – dessert
6 retters buffet inkl. dessert kr. 235.-
2 forretter – 2 salater – valgfri hovedret – dessert
Priser er ved afhentning i Gastro & Vino – Levering i Aarhus udenfor indre ringgade (O1) kr. 200.-
_______
Til menuen er der hjemmebagt rosmarin focaccia og langtids hævet hvedebrød
*Kalvesteg som hovedret i stedet for unghane eller gris + kr. 35.- pr. person
Planke med danske og italienske håndværks oste.
Forbehold for mindre ændringer i menu efter sæsonens udbud af råvarer
Returnering af rengjort service – efterfølgende hverdag – efter aftale.