De hotteste på madscenen i New York og Brooklyn lige nu

James Beard Foundation som er NY´s svar på Michelin, har netop offenliggjort de nominerede til årets bedste inden for mad, vin, service, fasfood etc. Glædeligt er at Jeppe Jarnit-Bjergsø fra Evil Twin Brewery er nomineret som bedste sommelier og bartender i år. Check listen og brug den endelig hvis du rammer NY i foråret.

Det kan klart anbefales at stikke næsen ned i Brooklyn og Buschwick som i øjeblikket er det kulturelle og gastronomiske fede område. Ikke højgastronomi, men alt det fede. Naturligvis også Williamsburg selv om der er gået lidt massepsykose i området og det er lidt for pænt og crowded. Der findes dog stadig masser af skønne perler i området.

 James Beard foundation nomineringer i New York på restaurant scenen

Outstanding restauranter

Frankies 457, Brooklyn, NY
Momofuku Noodle Bar, NYC
The Spotted Pig, NYC

De bedste nye restauranter i NYC  2016
Superiority Burger, NYC
Wildair, NYC
Craft, NYC
Frankies 457, Brooklyn, NYC

Bedste vinkort i NYC
Momofuku Ko, NYC

Bedste Sommelier og bartender i NYC
Jeppe Jarnit-Bjergsø, Evil Twin Brewing, Brooklyn, NY
Aldo Sohm, Zalto

Bedste bar I NYC
Maison Premiere, Brooklyn, NY

Bedste køkkenchef NYC
Andrew Carmellini, Locanda Verde, NYC

Bedste service i NYC
Eleven Madison Park, NYC

Rising star i NYC
Angela Dimayuga, Mission Chinese Food, NYC
Elise Kornack, Take Root, Brooklyn, NY
José Ramírez-Ruiz, Semilla, Brooklyn, NY
Daniela Soto-Innes, Cosme, NYC

Bedste nye bagerer og pastrychefs i NYC
Zachary Golper, Bien Cuit, Brooklyn, NY
Melissa Weller, Sadelle’s, NYC
Jennifer Yee, Lafayette, NYC
Ghaya Oliveira, Daniel, NYC

 

Jeppe Jarnit-Bjergsø fra Evil Twin Brewery i Brooklyn

About Michael Larsen

Gastronomisk nørd med vin og mad på hjernen. Har gennem de seneste 15 år arbejdet med gastronomi og Vin. Har dybe rødder i de italienske vinmarker hos de passionerede vinbønder. Har en udpræget trang til at udtykke mig, hvilket sker på bloggen "Jagten på den gode smag" her på siden. Skriver også for mad og livsstilmagasiner. Nyder at formidle gastronomi og vin. Kommunikationen er også vigtig når jeg laver teambuilding med virksomheder og private. At "lege" med mad, skabe nye opskrifter og retter gør mig glad. Derfor bruger jeg også tid på udvikling for fødevarevirksomheder og branchen. Rejser ofte i den gode smags tjeneste og nyder at dykke ned der hvor en råvare eller et produkt har sin oprindelse. Er nysgerrig og formidler budskabet ud til andre her på Gastro & Vinos blog "Jagten på den gode smag".

No comments yet.

Skriv et svar