IMG_1713
About Michael Larsen
Gastronomisk nørd med vin og mad på hjernen. Har gennem de seneste 15 år arbejdet med gastronomi og Vin. Har dybe rødder i de italienske vinmarker hos de passionerede vinbønder. Har en udpræget trang til at udtykke mig, hvilket sker på bloggen "Jagten på den gode smag" her på siden. Skriver også for mad og livsstilmagasiner. Nyder at formidle gastronomi og vin. Kommunikationen er også vigtig når jeg laver teambuilding med virksomheder og private. At "lege" med mad, skabe nye opskrifter og retter gør mig glad. Derfor bruger jeg også tid på udvikling for fødevarevirksomheder og branchen. Rejser ofte i den gode smags tjeneste og nyder at dykke ned der hvor en råvare eller et produkt har sin oprindelse. Er nysgerrig og formidler budskabet ud til andre her på Gastro & Vinos blog "Jagten på den gode smag".Skriv et svar Click here to cancel reply.
Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.
Søg
- Personforordning 11. juni 2018
- Grænsesøgende naturvine i det sydlige Friuli. 6. september 2017
- How to Nytår 28. december 2013
- Er ørkenvandringen af dårlige madprogrammer på tv ved at være slut? 15. maj 2013
aarhus
Agern restaurant
barbaresco
barbera
barolo
Battaglino
Bologna
byfornyelse
Carminetto d'or
Claus Meyer
cooking class
Correggio
Danish dogs
Fabrizio
food
gastro & Vino
Grand Centra Station
Harald Nielsen
Hasselnøddeer
hotdog
hotel
Il grasso
James Beard Foudation
kokkeskole
Lambrusco
Latinerkvarteret
lydhavnen
mad
Malvira
Michael Larsen
Monforte d'Alba
New York
Nytår
Opera 02
oplevelser
Parmesan
Roero
sommer
sydhavnen
take away
Vanderbilt
Vezza d'Alba
vin
vinsmagning
østersbar
No comments yet.