Personforordning

Dine personoplysninger tilhører dig. Du deler dine oplysninger med Gastro & Vino, fordi du eksempelvis gerne vil søge et job, læse vores nyhedsbrev eller bestille et arrangement..

1.Kontaktoplysninger

Gastro&Vino – Klostergade 68, baggården – 8000 Aarhus C – Tlf. 27111238 –

Mail: Michael Larsen ml@gastroogvino.dk          CVR 33598874

2-Indsamling af personoplysninger

Vi indsamler personoplysninger både direkte og via tredjemand. Vi henter oplysninger direkte til brug for løn- og personaleadministration, herunder hos SKAT og i I markedsføringssammenhæng henter vi data direkte via cookies og gennem IP-adresser via Google Analytics.

Fakturering i forbindelse med arrangementer, ydelser og vinsalg   registreres i vores database. Vi indhenter desuden oplysninger via tredjemand ved rekruttering.

Gastro & Vino bruger kun de data, du giver os. Det kan være i forbindelse med bestilling af et arrangement, køb af en vare eller en jobansøgning.

Vi bruger blandt andet følgende oplysninger:

– Navn og adresse på afsender og modtager
– Telefonnummer
– Betalingsadresse
– E-mailadresse
– Betalingsinformation

3-Hvad bruger vi personoplysningerne til?

Vi anvender de data, du giver os, til forskellige formål:

Vi bruger personoplysninger til administration af løn og personaleforhold. Disse registreres hos dataløn via Seiersen revision.
Vi bruger data til at behandle din bestilling, fx i vores faktureringssystem Economics. Disse virksomheder som vi samarbejder med, også kaldet tredjemand, er til for at kunne behandle din bestilling.

Du vil selvfølgelig gerne vide alt om, hvad Gastro&Vino kan tilbyde dig af oplevelser. Giver du tilladelse, kan du få meddelelser om dette via e-mail eller sociale medier.

Vi vil være sikre på, at du kan bruge vores website på den bedst mulige måde og så personligt som muligt. Derfor kan vi benytte statistiktjenester som for eksempel Google Analytics, for at se hvordan du benytter vores site. Vi har selvfølgelig sikkerhedsaftaler med disse virksomheder, så IP adresser anonymiseres.

4-Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Vi har desuden har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger med henblik på at beskytte dine oplysninger mod f.eks. tab, manipulering eller uvedkommende adgang. Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger, så de opfylder den løbende teknologiske udvikling.

Vi beskytter de oplysninger du giver os, så ingen uvedkommende har adgang til dem. Skulle det være nødvendigt at dele oplysningerne med tredjepart kræver vi, at virksomheden behandler dine oplysninger lige så sikkert som vi gør og til det formål det er beregnet.

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt og opbevarer dem til eget brug. Herefter vil dine personoplysninger blive slettet, med mindre vi af lovmæssige årsager er forpligtet til at opbevare dem i længere tid. For eksempel kræver lovgivningen, at vi gemmer betalingsoplysninger i syv år.

5. Dine rettigheder

Som registreret har du ret til at bede om indsigt i de oplysninger, som behandles om dig, ligesom du har ret til at anmode om ajourføring eller sletning af dine oplysninger. Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder i medfør af Persondataloven, er du velkommen til at kontakte os.

About Michael Larsen

Gastronomisk nørd med vin og mad på hjernen. Har gennem de seneste 15 år arbejdet med gastronomi og Vin. Har dybe rødder i de italienske vinmarker hos de passionerede vinbønder. Har en udpræget trang til at udtykke mig, hvilket sker på bloggen "Jagten på den gode smag" her på siden. Skriver også for mad og livsstilmagasiner. Nyder at formidle gastronomi og vin. Kommunikationen er også vigtig når jeg laver teambuilding med virksomheder og private. At "lege" med mad, skabe nye opskrifter og retter gør mig glad. Derfor bruger jeg også tid på udvikling for fødevarevirksomheder og branchen. Rejser ofte i den gode smags tjeneste og nyder at dykke ned der hvor en råvare eller et produkt har sin oprindelse. Er nysgerrig og formidler budskabet ud til andre her på Gastro & Vinos blog "Jagten på den gode smag".
No comments yet.

Skriv et svar